Diari Més

L'IES Antoni de Martí i Franquès guanya el tercer premi del programa 'Valors de futur'

Els alumnes han defensat el seu projecte juntament amb els altres sis finalistes territorials a Madrid

Alumnes de l'IES Martí i Franquès amb la seva professora i la treballadora voluntària de BBVA que ha tutorizado su campaña de ahorro

L'IES Antoni de Martí i Franquès guanya el tercer premi del programa 'Valors de futur'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alumnes de 4t d'ESO de l'IES Antoni de Martí i Franquès de Tarragona han guanyat el tercer premidel programa d'educació financera de BBVA 'Valors de futur'. Els estudiants han defensat aquest dimecres el seu projecte, juntament amb els altres sis finalistes territorials, a l'Open Space a Madrid. El tercer premi compta amb una dotació de 1.000 euros.

L'objectiu de la campanya d'estalvi dels tarragonins ha estat la recaptació de diners per a l'ONG ‘Comissió per a la Recerca de Maltractaments a Dones’ i la sensibilització de l'entorn sobre l'impacte que està tenint la violència de gènere en l'actualitat. Entre les accions que han dut a terme ha estat l'organització un cinema solidari, una campanya de micromecenatge i mercats ambulants, entre altres.

En la desena edició del programa d'educació financera 'Valors de futur' de BBVA, han participat de forma voluntària més de 550 empleats de BBVA, que han impartit diferents tallers formatius, i col·laborat amb les campanyes d'estalvi en més de 4.700 col·legis de tot el territori nacional.Des del 2009, el programa promou l'educació de nens i joves d'entre sis i setze anys en l'ús responsable dels diners.

MÉS INFORMACIÓ

L'IES Antoni de Martí i Franquès de Tarragona guanya el programa 'Valors de futur'

tracking