Diari Més

Societat

Una estudiant de la URV recorrerà les Canàries amb un programa de voluntariat

La Ruta Siete comptarà amb 45 participants de set nacionalitats i onze comunitats autònomes

La novena edició de la Ruta Siete

Una estudiant de la URV recorrerà les Canàries amb un programa de voluntariatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'estudiant Alba Blasco de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, participarà en la novena edició delprograma formatiu i de voluntariat Ruta Siete ULPGC, organitzat per la Universidad de Las Palmas de Gran Canaria i la Fundación Universitaria de Las Palmas, que compta amb l'impuls de BBVA.

El programa començarà el proper 27 de juliol i comptarà amb 45 participants de set nacionalitats i onze comunitats autònomes espanyoles diferents. Alba Blasco, una jove valenciana que estudia a la URV, ha estat escollida entre els més de 2.000 joves que han presentat la seva candidatura, unes xifres que han suposat un rècord d'inscrits.

Els participants podran formar-se en habilitats com són el treball en equip, la presa de decisions, la resolució de problemes o la planificació i execució efectiva a través de tallers i les feines encomanades al grup. A més a més, podran realitzar activitats de voluntariat social, cultural i medioambiental a les illes. Els treballadors de BBVA també participaran en activitats relacionades amb la sostenibilitat i conservació de l'entorn.

tracking