Diari Més

Castells

Lara Santana guanya la Beca CEPAC de recerca sobre el món casteller

El seu projecte sobre la fidelització i el compromís dels castellers ha estat guardonat amb 4.000 euros

Lara Santana és la cap de l'Àrea Social de la colla castellera Capgrossos de Mataró.

Lara Santana guanya la Beca CEPAC de recerca sobre tema castellerJosep Pontiroca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lara Santana Torralba, estudiant del grau de Psicologia (menció en organitzacions) de la Universitat Blanquerna-Ramon Llull ha guanyar la primera convocatòria de la Beca CEPAC de recerca sobre el món casteller, convocada pel Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CEPAC), amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona/La Biennal de Castells, i dotada amb 4.000 euros. Santana també és la cap de l’Àrea Social de la colla castellera Capgrossos de Mataró.

El seu treball Castells i compromís. Anàlisi dels factors de fidelització i mesura del nivell de compromís organitzacional dels castellers i castelleresha aconseguit, per unanimitat del jurat, el premid'entre els sis que s'hi han presentat.

A partir d’ara, Santana disposarà de divuit mesos per aplicar el pla de treball del projecte i elaborar un treball en el qual es recolliran els resultats i les conclusions de la recerca, el qual serà publicat posteriorment. El projecte guanyador se circumscriu a l’àmbit 3 de les bases de la beca: continuïtat i renovació a les colles castelleres.

tracking