Diari Més

Successos

Insulta i amenaça els agents que el volien identificar per haver colpejat un gos a Tarragona

L’home, a qui se li va intervenir una navalla, va ser detingut per resistència, desobediència i atemptat als agents de l’autoritat

Els fets van succeir a la plaça Prim.

Insulta i amenaça els agents que el volien identificar per haver colpejat un gos a TarragonaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir dilluns un home de 45 anys com a presumpte autor d'un delicte de resistència, desobediència i atemptat als agents de l'autoritat. L’home va insultar i amenaçar els agents que el volien identificar per presumptament haver colpejat un gos.

Els fets es van produir el passat dilluns, poc després de les 14h, una patrulla es va desplaçar a la plaça Prim alertada per l'avís que una persona indigent estaria colpejant un gos. En arribar, els agents van localitzar l’home i l’animal, que no estava subjectat per cap corretja i va intentar mossegar-los.

El propietari no va voler ser identificat i va mostrar una actitud agressiva envers els policies fins al punt d'insultar-los i amenaçar-los. L’individu finalment va ser detingut i se li va intervenir una navalla que duia en una de les butxaques.

En el trasllat a les dependències policials l'home va continuar insultant i amenaçant als policies, va donar diverses puntades de peu i es va abraonar cap a un dels agents.

tracking