Diari Més

El restaurant Martinet guanya la Tàrraco Food

La nova ruta gastronòmica ha ret homenatge als entrepans gourmet d'Eduard Boada

Imatges dels restauranst premiats

El restaurant Martinet guanya la Tàrraco FoodCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El restaurant Martinet ha estat el guanyador, per partida doble, del Premi del Jurat i del primer Premi popular de laruta gastronòmica Tàrraco Food. L'establiment ha ofert des del 25 d'abril al 5 de maig

un entrepà de calamar amb tempura de cervesa, maionesa de llimona i confitura de pera i canyella.

També s'ha distingit el restaurant Ca La Meri que ha guanyat el segon premi amb l'entrepà pa nòrdic amb llom cuinat a baixa temperatura, marinat amb espècies mediterrànies sobre salsa barbacoa agredolç, formatge Gouda amb rosella i patates braves de Meri. La Pizzeria Mistral ha aconseguit el tercer premi amb l'entrepà de papada de porc a baixa temperatura amb ceba cruixent, formatge brie, ceba tendra, fulla de roure, tomàquet sec, salsa de mostassa i mel'). Finalment, l'establiment Nipó Take Away Sushi ha guanyat el quart premi gràcies al pa bao amb hamburguesa de salmó, ceba caramel·litzada amb vinagre d'arròs, maionesa amb un toc de wasabi i ruca.El Premi Estrella Damm l'ha aconseguit el restaurant Frida pel seu menú gastronòmic.

L'històric Eduard Boada, acompanyat pel director de vendes d'Estrella Damm a Tarragona, Josep Lluís Castro, han estat els encarregats de lliurar els premis de la nova ruta gastronòmica.

A la Tàrraco Food han participat 48 establiments de Tarragona amb creacions realitzadas sota l'assessorament dels xefs Pep Moreno (Deliranto, Salou), Roger Murtró (Més que tapes, Reus) i Ana Ruiz (AQ, Tarragona). La ruta ha volgut fer un homenatge a Eduard Boada, referència durant dècades pels seus entrepans originals i creatius.

tracking