Diari Més

Successos

Enxampada robant en una botiga de roba del Parc Central de Tarragona

La Guàrdia Urbana obre diligències per furt lleu a la presumpta infractora

El robatori, que es va produir en mitja hora, es va cometre en una botiga de roba esportiva.

Detenen als autors d'un robatori de 2.350 € en roba a Parc Central utilitzant bosses amb paper d'aluminiGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha obert diligències per delicte lleu de furt contra una dona que presumptament havia robat peces diverses peces de roba per valor de 25,98 euros a una botiga del Parc Central. La responsable del comerç en qüestió va ser qui va avisar a la policia municipal cap a les 20h del passat dissabte. Després d’escoltar la seva versió i la d’un testimoni, els agents van instruir diligències contra la presumpta infractora.

Per altra banda, el mateix dissabte la Guàrdia Urbana també va obrir diligències contra un home per delicte de furt lleu. Els fets van succeir a les 9h, quan una patrulla que circulava per la Via Augusta va ser requerida per un ciutadà que havia observat un individu que estava mirant els vehicles aparcats al carrer, com si estigués plantejant-se d'obrir-los.

Els agents van localizar un home, que coincidia amb la descripció facilitada, al costat d'un turisme i van comprovar que la porta del cotxe estava oberta, amb la guantera també oberta. El fill del titular del vehicle va poder ser localitzat, va desplaçar-se al lloc dels fets i va explicar que no trobava a faltar res del cotxe. Tanmateix, el presumpte infractor portava un telèfon mòbil del qual no podia demostrar la titularitat, motiu pel qual va ser denunciat pels agents.

tracking