Diari Més

Societat

L'acadèmia de sirenes de Tarragona participa en la promoció del llibre infantil d'Ona Carbonell

La capitana de l'equip estatal de sincronitzada ha publicat el primer volum de la sèrie 'Elena Sirena'

La nenadora Ona Carbonell durant la sessió de fotos.

L'acadèmia de sirenes de Tarragona participa en la promoció del llibre infantil d'Ona CarbonellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ona Carbonell, medallista olímpica de Natació Sincronitzada i actualment capitana de l'equip estatal de l'especialitat, també és l'autora d'una nova sèrie de llibres infantils, protagonitzats per Elena Sirena. El primer dels llibres, editats perPenguinRandomHouse, és el titulatSueñosde agua.

Precisament l'editorial va contactar ambSirenasMediterraneanAcademy, l'escola de sirenes tarragonina, per a participar en la promoció del llibre i convertir a Carbonell en una sirena.

A la piscina dels estudisMüServicede Barcelona, Ona Carbonell va realitzar la sessió fotogràfica. Primer la nedadora va provar les cues de sirena en sec i posteriorment va fer diversos exercicis dins l'aigua per a les imatges promocionals, per a les quals va escollir una cua de color verd.

El llibre d'Ona Carbonell apareixerà publicat el 23 de maig vinent i en ell s'expliquen les vivències d'una nena nedadora de sincronitzada que somnia en ser una gran campiona.Lanena descobreix el dia del seu aniversari que, com la seva mare, pot convertir-se en sirena.

tracking