Diari Més

El PP de Tarragona aposta per una rebaixa de l'IBI del 25%

José Luis Martín assegura que «una menor pressió fiscal suposarà un impuls per l'economia»

Tarragona és una de les ciutats espanyoles amb l'IBI més alt”.

El PP de Tarragona aposta per una rebaixa de l'IBI del 25%Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona, José Luis Martín, ha anunciat aquest dilluns que durant el pròxim mandat abaixaran un 25% l'IBI «per deixar de ser la ciutat espanyola amb l’IBI més alt».

Per aquesta mesura, la formació ha fet diversos estudis o valoren que la rebaixa «és factible». José Luis Martín assegura que «una menor pressió fiscal també suposarà un impuls per l'economia, ja que els tarragonins disposaran de més diners a la seva butxaca».

A banda de la rebaixa de l’IBI, el PP aposta per mantenir els ajuts al pagament d’aquest impost, el pagament fraccionat de tributs i les bonificacions per a famílies nombroses, que poden arribar a un màxim del 90%.

Martín ha explicat que «hi ha ciutats com Almeria, Madrid o Santander que situen el seu IBI molt a prop del tipus mínim, mentre que a Tarragona el tenim molt a prop del tipus máxim». José Luis Martín ha finalitzat recordant que «a diferència d’altres partits, nosaltres som els únics que proposem abaixar impostos».

tracking