Diari Més

Successos

Es desprèn un fragment de la cornisa de l'Antiga Audiència de Tarragona

Per seguretat s’ha acordonat la zona on han caigut les pedres

Pla detall de la zona de la cornisa de l'Antiga Audiència que s'ha desprès.

Un petit despreniment a l'Antiga Audiència mobilitza els BombersACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dotació de Bombers de la Generalitat s'ha desplaçat aquest migdia fins a la plaça del Pallol de Tarragona per un petit despreniment. Els fets s'han produït a les 13.10 hores per la caiguda d'un fragment de la cornisa procedent de la façana de l'Antiga Audiència.

Segons fonts municipals cap persona s’ha vist afectada per la caiguda de les pedres que, tal i com han assegurat, eren de petites dimensions.

Els Bombers han acudit fins a la zona amb una dotació però com no han pogut accedir amb la seva escala, han senyalitzat el despreniment i han marxat cap al parc.Els tècnics municipals han fet una primera inspecció i s’ha procedit a netejar i acordonar la zona per garantir la seguretat dels vianants.

Tal com ha informat l’Ajuntament, aquesta tarda s’habilitarà un accés protegit que permetrà accedir a l’edifici durant aquest cap de setmana. La setmana que ve es procedirà a la instal·lació d’una xarxa protectora a la cornisa.

Per aquest motiu, l’activitat de Tarraco Viva ‘Si vis pacem, para ludum’ prevista per aquesta tarda a les 16h als porxos de l’Antiga Audiència es trasllada als Jardins del Camp de Mart amb el mateix horari.

tracking