Diari Més

Successos

Un cotxe bolcat obliga a tallar un carril de l'A-27 a Tarragona

El vehicle ha xocat contra una tanca i ha donat voltes de campana fins a quedar bolcat, però el conductor ha resultat il·lès

L'atropellament es va produir a l'A-27 a l'alçada de Tarragona.-

A-27, TarragonaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un cotxe que ha quedat bolcat després de patir una sortida de via obliga a tallar un carril de l'A-27 a Tarragona des de primera hora del matí d'aquest divendres, 16 de maig. El vehicle ha topat contra una tanca i ha donat voltes de campana fins a quedar bolcat, però el conductor ha resultat il·lès.

L'accident s'ha produït a les 5.37h al punt quilomètric 1,1 de l'A-27 al seu pas per la ciutat de Tarragona i en direcció Valls, segons la informació facilitada pel Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen, un turisme ha patit una sortida de via i ha impactat contra una tanca. Això ha fet que el vehicle doni diverses voltes de campana i acabi bolcat. Tot i això, el conductor del turisme ha pogut sortir pel seu propi peu i no ha resultat ferit.

L'accident de trànsit ha obligat a tallar un carril d'aquesta carretera, cosa que ha provocat retencions d'un quilòmetre en aquest punt de la via. La circulació ha quedat normalitzada a les 9.51h.

Fins al lloc s'hi han desplaçat els Mossos d'Esquadra i dos vehicles dels Bombers de la Generalitat.

tracking