Diari Més

Infraestructures

Tarragona rep 15.000 euros per a instal·lar wifi a edificis públics

El consistori valora on el posarà en marxa, però segurament serà a centres cívics i biblioteques

Una imatge d'arxiu de l'Antiga Audiència de Tarragona, on podria instal·lar-s'hi.

Tarragona rep 15.000 euros per a instal·lar wifi a edificis públicsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona rebrà 15.000 euros que haurà de destinar a habilitar wifi a espais públics. Segons han explicat fonts del consistori a aquest diari, la connexió es posarà en marxa en centres cívics o biblioteques, encara que no s’ha decidit de forma definitiva.

La segona convocatòria de WIFI4EU ha escollit a un centenar de municipis d’Europa que podran gaudir de fons per posar en marxa aquesta iniciativa, entre ells la ciutat tarragonina, motiu de satisfacció per al regidor de Serveis Centrals de l’Ajuntament de Tarragona, un Pau Pérez que explica que aquesta proposta «és molt positiva, perquè aquest projecte ens proporciona finançament als ajuntaments per a instal·lar punts de connexió wifi d’accés gratuït i de qualitat».

D’altres municipis catalans que es podran beneficiar d’aquesta subvenció seran, per posar-ne tres exemples, Flix, Terrassa o Salt. A banda, vuit localitats de les Illes Balears també es podran servir de la subvenció.

L’import serà igual per a tots els municipis. O sigui, que cadascun d’ells rebrà els 15.000 euros per a poder instal·lar zones wifi. Alguns els posaran en marxa a ajuntaments, d’altres a biblioteques públiques, però també es podran instal·lar a museus, parcs públics o places.

Com a contrapartida, els consistoris s’han de comprometre amb què aquests indrets hauran de romandre actius amb wifi durant els pròxims tres anys.

tracking