Diari Més

Societat

Pedalada reivindicativa per reclamar un carril bici cap a la Laboral

El Comitè Escola Verda de l'INS Pere Martell l'ha convocat per al proper divendres 24 de maig

Alumnes dels instituts van participar a la pedalada.

Més de 200 estudiants reclamen un carril bici fins a la LaboralCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè Escola Verda de l'INS Pere Martell de Tarragona ha convocat per al divendres 24 de maig una pedalada per reivindicar un carril bici a la Laboral. La marxasortirà a les 11 hores des de la Laboral cap a la plaça Imperial-Tarraco, per a després tornar de nou a l'Institut.

L'entitat reclama un carril bici cap al centre educatiu, ja que un gran nombre d'alumnes venen de Tarragona centre, de Torreforta i d'altres barris veïns i es troben amb la impossibilitat d'arribar a la Laboral en bicicleta o a peu. La carretera que arriba al recinte educacional permet que els cotxe vagin a una velocitat perillosa, fet que suposa un perill per als usuaris.

De fet, asseguren queja s'han produït molts accidents de bicicletes a l'entrada del Complex Educatiu i titllen «d'absurd» que un recinte amb tants estudiants no tinguin un accés segur en bicicleta.

L'any 2017 prop de 500 estudiants dels instituts Pere Martell, Vidal i Barraquer i Cal·lípolis van reclamar la construcció d’un carril bici des del centre de la ciutat fins al Complex Educatiu de la Universitat Laboral amb una pedalada reivindicativa.

tracking