Diari Més

José Luis Martín presenta la Rambla del Mar i la renovació de la Rambla Vella

El candidat del Partit Popular proposa guanyar espai per les persones amb voreres més amples

La Rambla Vella només tindria un sentit de circulació i un carril per a ambulàncies.

José Luis Martín presenta la Rambla del Mar i la renovació de la Rambla VellaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcaldable del Partit Popular de Tarragona, José Luis Martín, ha presentat aquest divendres els projectes que tenen per a la ciutat si surten vencedors als propers comicis locals del 26 de maig. Entre les propostes estrella hi haRambla del Mar i la renovació de la Rambla Vella.

Martín ha explicat que aquest projecte unirà la Part Baixa amb la Part Alta, des de la plaça dels Carros a la plaça de la Font servirà per acabar «amb la degradació de la Rambla Vella que esdevindrà una veritable rambla».

La Rambla del Mar començarà a la plaça dels Carros, que es renovarà completament amb la construcció d’un gran parc infantil, pujant cap a la Rambla Vella a través dels carrers Apodaca, Unió i Sant Francesc. En aquestes vies, el Partit Popular vol guanyar espai per les persones, ampliant les voreres amb nou mobiliari urbà i arbrat, i convertint els carrers en un únic sentit de circulació. A la Plaça General Prim han previst instal·lar-hi un parc infantil.

La proposta per la Rambla Vella també contempla fer voreres més amples el·liminant les places d'aparcament, col·locar-hi nou enllumenat, un carril de circulació per a vehicles i un carril de servei per serveis d’emergència i transport públic.

El cap de llista popular assegura que el seu projecte, que transformarà la ciutat, «unirà Part Baixa i Part Alta en menys de 15 minuts a través d’un agradable passeig».

Proposta per al carrer Unió i la plaça Prim.

José Luis Martín presenta la Rambla del Mar i la renovació de la Rambla VellaCedida

Projecte del PP per al carrer Apodaca i la plaça dels Carros.

José Luis Martín presenta la Rambla del Mar i la renovació de la Rambla VellaCedida

tracking