Diari Més

Successos

Enxampada quan acabava de robar una caixa enregistradora d'una empresa de Tarragona

Les càmeres de seguretat de la nau van enregistrar com la detinguda, després de robar el diners de la caixa enregistradora, intentava sortir del local a cops de martell

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Tarragona van detenir, el passat dilluns 13 de maig, una dona de 29 anys, de nacionalitat espanyola i domicili a Tarragona com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb força. En concret, la dona va ser enxampada quan acabava de robar una caixa enregistradora d’una empresa de la ciutat.

Els fets es remunten a la tarda del passat dilluns, quan els Mossos d’Esquadra van desplaçar-se a una nau del Polígon Francolí de Tarragona perquè havia saltat l’alarma per un possible robatori. En arribar al lloc, van localitzar a l’exterior de la nau el responsable de l’empresa i van escoltar de l’interior com una dona no parava de donar cops de martell i cridava perquè li obrissin la porta.

Els agents van obrir la porta i van localitzar un mall amb el qual la detinguda havia colpejat el pany, la paret i també havia trencat un interruptor. En l’escorcoll, els mossos van localitzar-li a l’interior d’una motxilla diverses monedes i bitllets dels quals la dona no va poder explicar la procedència.

Sospitant que els diners podrien ser robats, els agents van visualitzar les imatges de les càmeres de seguretat de l’empresa, les quals van incriminar la detinguda amb el robatori dels diners de la caixa enregistradora. Segons van poder esbrinar els mossos, la dona s’havia amagat a la botiga durant l’horari comercial i havia esperat al tancament per cometre el robatori.

Els Mossos d’Esquadra van arrestar la dona per un robatori amb força a interior d’empresa. La detinguda, amb més d’una vintena d’antecedents policials per delictes contra el patrimoni, va passar el 14 de maig a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La dona va ser enxampada just quan acabava de robar la caixa enregistradora d'una empresa.

Enxampada quan acabava de robar una caixa enregistradora d'una empresa de TarragonaMossos d'Esquadra

La dona va ser enxampada just quan acabava de robar la caixa enregistradora d'una empresa.

Enxampada quan acabava de robar una caixa enregistradora d'una empresa de TarragonaMossos d'Esquadra

tracking