Diari Més

Empresa

Dow premia les millors empreses amb les que treballa en matèria de seguretat, medi ambient i innovació

En l'edició corresponent a l'exercici del 2018 la companyia ha distingit a Noray, Cymi i Sodexo

Imatge dels premisa en aquesta edició per part de l'empresa Dow.

Dow premia les millor empreses amb les que treballa en matèria de seguretat, medi ambient i innovacióDow

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dowha realitzat aquest dijous el lliurament dels premis corresponents a l'edició 2018 dedicats a distingir les empreses que treballen per a la multinacional.

A l'esdeveniment hi han participat 120 directius i tècnics de 56 companyies. Els premis anuals deDowestan dedicats a remarcar àmbits com els de la seguretat, la salut, el medi ambient, la innovació i la qualitat d'execució de treballs.

Els premis es concedeixen seguint els criteris establerts en el Pla d'Avaluació de les Empreses de Serveis de la companyia.

En aquesta ocasió, les empreses que han estat guardonades sónNoray(PremiEH&Sa la Millor Empresa de Serveis),CYMI(Premi a la Qualitat de l'Execució de Treballs) iSodexo(Premi a la Innovació).

Aquest últim reconeixement, dedicat a la Innovació, és la gran novetat de la present edició dels premis. La nova categoria neix per reconèixer aquelles iniciatives dutes a terme en elSitedeDowper part de les empreses contractistes en l'àmbit de la innovació en la prestació dels seus serveis. Les propostes rebudes són valorades pelSiteInnovationCommitte, que analitza la viabilitat de la seva implantació.

«Per a qualsevol empresa, i molt especialment per a la nostra, la seguretat ha de ser i és el pilar sobre el qual construirl'èxit», explicava JaumeSariol, Director d'Operacions del Hub del Sud d'Europa i Director del Complex Industrial deDowTarragona.

Sariolafegia que, «per primera vegada, reconeixem la Innovació, com a equivalent o sinònim de la fiabilitat que necessiten en el nostre dia a dia». En aquest sentit, va apuntar que «després de la seguretat, la salut, el medi ambient i la qualitat, la productivitat és la millor garantia per a la sostenibilitat».

Representants de les empreses que han participat en la darrera edició dels premis de Dow.

Dow premia les millor empreses amb les que treballa en matèria de seguretat, medi ambient i innovacióDow

tracking