Diari Més

Ruixen amb un líquid tòxic una dona a les portes d'una llar d'infants de la Canonja

Fa dos mesos va tenir lloc un fet similar contra una altra dona però encara no es pot confirmar que les dues agressions estiguin relacionades

Imatge on van tenir lloc els fets.

Un desconegut ruixa amb un líquid una dona a les portes d'una llar d'infants de La CanonjaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home va ruixar amb un líquid tòxic a una mare que anava a deixar la seva filla a la llar d'infants Mare de Déu de l'Esperança, ahir, minuts abans de les nou del matí. En concret, el succés va tenir lloc al carrer Major deMasricartde la Canonja. L'home, que segons apunten fonts properes al centre no tenia cap relació amb la víctima, va apropar-se a la dona, que va protegir a la seva filla amb el cos, i aquest li va llançar aquest líquid que va afectar-li especialment al braç.

Minuts després una ambulància es va apropar al lloc dels fets i van traslladar la mare a l'hospital Joan XXIII, on va ser donada d'alta posteriorment donat que presentava lesions lleus. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir què va passar i localitzar l'agressor. També confirmen que fa dos mesos va tenir lloc unsuccés a la Canonja on una dona va patir un atac similar però,a hores d'ara, no es pot confirmar la relació entre els fets. Desmenteixen, però, que aquest líquid fos àcid i confirmen que estan analitzant exactament de quina substància es tracta.

tracking