Diari Més

Laboral

Els treballadors socials es concentren dijous pel bloqueig del conveni col·lectiu

A Tarragona, els afectats es reuniran davant la seu dels Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

Imatge d'arxiu d'una concentració dels treballadors d'Acció Social.

Els treballadors socials es concentren dijous pel bloqueig del conveni col·lectiuUGT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UGT i CCOO de Catalunya han convocat per aquest dijous una concentració pel bloqueig del conveni col·lectiu delstreballadors d’Acció Social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc. A Tarragona, la manifestació està prevista per les 12 hores davant de laseu dels Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Els sindicats denuncien que l’externalització dels serveis socials està servint «per treure’n profit de les situacions de vulnerabilitat de determinats segments de la població», a més de no garantir la seva qualitat amb «salaris per sota del que estableix el conveni d'aplicació».

Des d'UGT i CCOO, asseguren que l'externalització fa els centres i els serveis no estiguin supervisats i controlats per les administracions de manera que es puguin detectar «irregularitats en l’atenció dels usuaris o en el compliment de les seves obligacions amb els seus treballadors». Per aquest motiu, des dels sindicats aposten per «uns serveis socials públics i de qualitat».

tracking