Diari Més

'Silenci. Rebel·leu-vos' celebrarà dimarts 200 dies de protesta

El col·lectiu es concentra cada dia durant mitja hora en silenci davant l'Audiència de Tarragona per demanar l'alliberament dels polítics empresonats

David Fernández, al centre i a la darrera filera, durant la concentració de mitja hora i en silenci que es va fer ahir davant dels Jutjats.

El primer insubmís de l'Estat i David Fernández es 'rebel·len' en silenciOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper dimarts, dia 21 de maig, es compliran un total de 200 dies de protesta silenciosa davant l'Audiència de Tarragona. L'acció la duu a terme el col·lectiu 'Silenci. Rebel·leu-vos', el qual demana l'alliberament dels polítics empresonats ii va adreçada, «a jutges, fiscals i cossos policials», segons els convocants.

Aquesta acció de protesta, sota el lema Silenci contra la repressió, per la llibertat. Rebel·leu-vos contra la injustícia, es va començar a dur a terme l'11 de juny del passat 2018. El grup de gent que la duu a terme es reuneix cada dia al peu de la parròquia de Sant pau, just davant de les dependències dels jutjats de Tarragona. La concentració es fa de les 9h a les 14h i de 12 a 12.30h es fa mitja hora de silenci per protestar contra l'empresonament dels polítics independentistes.

Cal recordar que membres d'aquest col·lectiu tarragoní també han portat la seva protesta davant el Tribunal Suprem, a Madrid, coincidint amb el judici al procés. D'aquesta manera, actualment l'acció es duu a terme de forma simultània en tots dos indrets.

tracking