Diari Més

Societat

La Guardia Civil de Tarragona celebra el seu 175è aniversari

Va ser creada l'any 1844 i el seu desplegament a la ciutat es va produir al 1846

Durant l'acte, s'han entregat diverses distincions a diferents membres del cos policial.

La Guardia Civil de Tarragona celebra el seu 175è aniversariGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona ha celebrat aquest dimarts l'acte institucional per a commemorar el 175è aniversari de la seva fundació. L'acte ha estat presidit pel subdelegat del Govern, Joan Sabaté Borràs, i pel tinent coronel cap de la Comandància, Vicente Luengo Beltrán.

La celebració s'ha iniciat amb la imposició d'una Creu de Plata a l'Ordre del Mèrit de la Guàrdia Civil, un Encàrrec de la Real i Militar Ordre de San Hermenegildo i deu Creus de l'Ordre del Mèrit de la Guàrdia Civil amb distintiu blanc a deu Guàrdies Civils. Posteriorment, s'ha lliurat un diploma de reconeixement pels serveis prestats a un capità retirat quatre obsequis institucionals a persones o entitats relacionades amb la Guàrdia Civil.

Després del discurs del tinent coronel cap de la Comandància i del subdelegat del Govern a la província, s'ha descobert un monòlit als caiguts que presidirà a partir d'ara el pati central de l'aquarterament.

La Guàrdia Civil es va fundar l'any 1844, durant el regnat de Isabell II, per mitjà de dos Reials decrets. No obstant això, la seva arribada a Tarragona no es va produir fins al 1846.

tracking