Diari Més

Societat

El Sopar Benèfic a favor del Telèfon de l'Amistat omple el Moll de Costa

Aquest any s'ha superat la xifra de recaptació de l'any passat amb un total de 8.325 euros

Imatge dels assistents al sopar al Moll de Costa.

El Sopar Benèfic a favor del Telèfon de l'Amistat omple el Moll de CostaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 300 persones van participar dissabte altradicional Sopar Benèfic a favor del Telèfon de l’Amistat (977231111) que es va celebrar al Moll de Costa del Port de Tarragona. A l'acte hi van assistir diverses autoritats que van omplir el recinte en una jornada distesa organitzada per l'Associació Amics de Loreto i els Pares Rogacionistes.

Aquest any s'ha superat la xifra de recaptació de l'any passat amb un total de 8.325 euros que es van recollir entre els assistents al Sopar Benèfic, els col·laboradors de fila zero (van col·laborar-hi però no van participar en l'acte) i el sorteig d'obsequis als participants.

El Telèfon de l’Amistat va ser fundat l’any 1978, dos anys després de la constitució de l’Associació Amics de Loreto, que va tenir en el radiofonista Josep Maria Tarrasa el seu primer president. La primera edició del Sopar Benèfic va tenir lloc deu anys més tard. El Telèfon de l’Amistat el va inaugurar el pare Carmelo Capizzi i, des del dia 10 de desembre d’aquell, any ha funcionat de manera ininterrompuda. Aquest 2019 ha celebrat els 41 anys de vida.

tracking