Diari Més

Nadal proposa millorar la neteja de Bonavista i «dignificar» el seu mercat

El candidat de Junts Per Tarragona ha visitat aquest dissabte el Mercat de Torreforta i ha constatat la necessitat urgent de canviar el sistema de concessions

Dídac Nadal al Mercat de Torreforta.

Dídac Nadal proposa mesures per dinamitzar el Mercat de Torreforta i dignificar l'espai públicCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal, aposta per incrementar «la neteja dels carrers, places i parcs de Bonavista i dignificar, d’una vegada per totes, el mercat d’aquest barri». Nadal ha afirmat aquestes paraules durant una visita a Bonavista. El candidat considera que «és urgent incrementar la neteja i el manteniment davant l’estat en què es troben molts espais com són el Parc de la Coma, els contenidors plens de porqueria davant de la llar d’infants i les zones verdes degradades amb nombrosos vehicles abandonats, entre altres».

L’alcaldable del partit independentista és partidari de «realitzar al més aviat possible totes les actuacions necessàries per dignificar el mercat ambulant de Bonavista davant el seu progressiu deterioració». «El Mercat de Bonavista és un emblema del barri, de la ciutat, és un dels mercats a l’aire lliure més grans d’Europa i ens l’estem deixant perdre», va manifestar Nadal, que aposta per «millorar la seva imatge i instal·lar serveis públics com són lavabos, il·luminació i senyalització». Nadal va passejar pel mercat acompanyat de David Álvarez, veí de Bonavista i número 16 de la llista independentista. el pròxim 26-M.

Nadal, que representa els interessos dels neoconvergents al consistori, juntament amb Cristina Guzmán, espera superar els dos actuals regidors. El candidat ha assenyalat «la necessitat d’incrementar la presència policial als carrers de Bonavista amb la creació de la Policia de Barri: agents patrullant a peu i amb contacte permanent amb veïnat i comerciants». També ha recordat la seva aposta per «connectar aquest barri amb el centre de la ciutat millorant i creant voreres i carrils per a bicicletes en el tram de la carretera N-340 des de Bonavista fins als ponts del riu Francolí que donen accés a l’avinguda Andorra i el carrer Ramon i Cajal».

Entre altres propostes, el candidat de Junts per Tarragona també ha apostat per «atorgar subvencions a les comunitats de veïns per rehabilitar façanes i instal·lar ascensors als habitatges, així com fer realitat el reivindicat accés entre Bonavista i la carretera T-11».

Nadal s'ha mostrat preocupat per «l’abandonament que fa anys que també pateix el barri de Buenos Aires» –a la Part Alta de Bonavista– i ha recordat la seva proposta per «dignificar-lo i posar fi a les ocupacions il·legals d’habitatges».

El candidat ha visitat Bonavista l’endemà de passejar per Torreforta on també va esmentar algunes de les seves propostes per al barri. Nadal creu que és urgent invertir en mesures per revitalitzar la zona, especialment el seu mercat municipal, que actualment té més de la meitat de les seves parades tancades. Com a portaveu del grup municipal, Nadal ha denunciat moltes vegades les deficients condicions en les quals es troba un equipament que «necessita lavabos accessibles, dinamització i que s’ajustin les concessions perquè facilitin l’obertura de noves parades a un mercat de Torreforta que es sensacional i porta molts anys al servei dels veïns i veïnes», ha dit el candidat recordant que l’administració hauria de facilitar les concessions i no posar traves ni impediments.

tracking