Diari Més

Successos

Enxampats amb haixix i un ganivet de grans dimensions dins un vehicle a Torreforta

Els dos homes han estat detinguts com a presumptes autors de delictes contra la salut pública i receptació

Vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Guàrdia Urbana de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut dos homes, de 34 i 28 anys, com a presumptes autors de delictes contra la salut pública i receptació, respectivament. En concret, els agents van localitzar haixix i un ganivet de grans dimensions dins el vehicle en el qual circulaven per la ciutat, a més d’un telèfon mòbil que constava com a sostret.

Els fets van passar cap a les 17.30h d’ahir dijous, quan una patrulla que circulava pel carrer Francolí de Torreforta va observar una retenció ocasionada per un vehicle aturat al mig de la calçada. Els agents van observar que els ocupants del vehicle aturat increpaven de manera agressiva un altre conductor que intentava estacionar el seu cotxe.

Quan els agents s'hi van acostar, el vehicle que causava la retenció va iniciar la marxa de manera precipitada, però va poder ser interceptat pels agents policials. En l'escorcoll dels dos ocupants del vehicle es va trobar haixix i un ganivet de grans dimensions, a més d'un telèfon mòbil denunciat com a sostret.

tracking