Diari Més

Tarraco Viva

L'espectacle 'Fòrum' recrearà com era una plaça major fa 2.000 anys

La recreació històrica, que s'estrena aquest divendres, forma part del programa de Tarraco Viva

Recreació del Fòrum de la Colònia de Tarraco.

L'espectacle 'Fòrum' recrearà com era una plaça major fa 2.000 anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'espectacle Fòrum. El cor de la ciutat romanarecrearà aquest divendres comera i com funcionava el Fòrum de Tarraco, fa 2.000 anys. La recreació, que forma part del Festival Tarraco Viva, s'estrena demài es podrà veure els divendres i dissabtes a les 21h alrecinte Firal del Palau de Congressos.

El Fòrum era el cor de la ciutat i esdevenia plaça pública, mercat, centre religiós i polític, seu dels tribunals, espai festiu i de lleure, entre d'altres.

Per a l'espectacle, el recinte Firal del Palau de Congressos (carrer Orosi) s’ha transformat en el Fòrum romà de Tarraco, on els visitants podran veure com era i com funcionava la plaça Major de fa 2.000 anys.

En aquest, hi participen més de 30 personatges protagonitzats pel grup de recreació Projecte PHOENIX iMagí Seritjol, director del Festival Tarraco Viva, exercirà de narrador.

L’entrada té un preu 5 euros i es pot adquirir les 24h per internet a www.tarracoviva.com, a les taquilles centrals del Festival situades a Casa Sefus, i 1h abans de l’espectacle al Recinte Firal.

tracking