Diari Més

Sensibilització

L'AV Sant Pere i Sant Pau inicia una campanya per tenir el barri més net

Ahir va començar la col·locació d’un centenar de cartells informatius per conscienciar els veïns

Membres de l'associació i veïns mostren alguns dels cartells que han confeccionat.

L'AV Sant Pere i Sant Pau inicia una campanya per tenir el barri més netCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau va iniciar ahir, dimarts, una campanya de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar els ciutadans de la necessitat d’evitar embrutar els carrers del barri per mantenir-los més nets. Membres de la junta directiva de l’associació i veïns voluntaris van començar a col·locar un centenar de cartells en diferents espais del barri amb gran diversitat de texts. Aquesta acció es durà a terme al llarg de la setmana.

Luis Trinidad, president de l’associació de veïns, va explicar a aquesta redacció que «posarem cartells al costat de les papereres, animant la gent a què les utilitzi i, també, en jardins als quals es porten els gossos». La meta que l’entitat veïnal vol aconseguir és que les persones residents en el barri que no fan un ús correcte de les papereres «ho facin», i que els propietaris que no recullen els excrements dels gossos «els dipositin en les papereres», va indicar Trinidad.

El dirigent veïnal va comentar que «aprofitarem la col·locació dels cartells al costat de papereres per prendre nota d’aquells llocs on no hi hagin, per tal de demanar a l’Ajuntament que les posin, si és que és necessari». Trinidad va dir que, entre els lemes que contenen els cartells, n’hi ha que diuen «No facis al barri el que no vulguis a casa teva», «Si ell no pot recollir els seus excrements, fes-ho tu per ell», «No siguis còmplice de la brutícia del teu barri» o «Si vols un barri més net, posa de la teva part». Els continguts aporten missatges per convidar a recollir els excrements dels animals i a utilitzar correctament les papereres.

Trinidad va remarcar, per altra banda, que «si cada un de nosaltres posem una mica d’interès de la nostra part, tindrem un barri més net». El president de l’associació va apuntar que «la majoria dels veïns compleixen, però altres no, com succeeix en qualsevol lloc del món, i és a aquests a qui va dirigida la campanya de sensibilització per mantenir el barri net».

Trinidad va comentar que «feia temps que plantejaven fer una campanya com aquesta» i va mostrar el seu convenciment que el resultat serà positiu, «ja que a tots ens agrada que els nostres carrers estiguin nets». Amb aquesta acció, l’associació de veïns vol contribuir a arribar allà on no ho fa el servei de neteja municipal, tot i que la campanya no està pensada amb la voluntat de fer una acció de protesta contra l’Ajuntament.

tracking