Diari Més

Protecció Animal

L'ICAT organitza una taula rodona sobre polítiques de protecció animal amb els partits polítics municipals

Es podran fer preguntes a través del twitter o facebook sota el hashtag #tarragonapregunta

Jornades anteriors organitzades per l'Icat en matèria de protecció animal.

L'ICAT organitza una taula rodona sobre polítiques de protecció animal amb els partits polítics municipalsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Set dels partits polítics que concorren a les Eleccions Municipals, a la ciutat de Tarrragona, debatran aquest dijous 9 de maig sobre les propostes de polítiques públiques en matèria de benestar i protecció animal. Tindrà lloc a les cinc de la tarda, al’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona.

Sobre la taula hi haurà temes com l'actual situació del projecte de gats i la gestió d'altres animals urbans com els coloms, l’aplicació de l’ordenança de protecció animal a la ciutat i les mesures pendents de portar-la a la pràctica. També es demanarà una valoració de la declaració de Tarragona com a ciutat amiga dels gats. El programa d'aquesta jornada inclou també que els partits presentin les seves propostes en matèria de protecció animal.L’acte és obert al públic. A més, aquelles persones que vulguin preguntar sobre aquest tema als polítics participants podran fer-ho a través del twitter o facebook sota el hashtag #tarragonapregunta.

Hi prendran part: Sandra Ramos García (PSC), Rubén Viñuales (Ciutadans), Sergi Albarrán (ERC), Dídac Nadal (Junts per Catalunya, Inés Solé (CUP), Carla Aguilar (En Comú Podem) i José Juan Acero (PP).

Cal recordar que diferents entitats van movilitzar-se recentment després que s'anunciés, per part de l'Ajuntament, del decret 2019/2801 sobre la gestió de les colònies de gats, contrària a la gestió ètica dels animals on, segons apuntàven les associacions,«vulnerava la llei de protecció animal».

tracking