Diari Més

Urbanisme

L'entrada de la Floresta estarà ben il·luminada abans de l'estiu

Es tracta d’una demanda històrica al barri tarragoní que, després de molts anys, arriba a bon port per a satisfacció dels veïns

La reivindicació pels fanals de l'entrada de la Floresta era històrica.

L'entrada de la Floresta estarà ben il·luminada abans de l'estiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor d’Espais públics de l’Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín, ha signat l’adjudicació dels dotze punts de llum ubicats del vial de la T-11 a la Floresta. Abans de l’estiu estaran funcionant, posant fi a una històrica reivindicació veïnal que fa anys que cueja.

Martín, va explicar que «aquest era un compromís que vam adquirir amb els veïns de La Floresta i, com es demostra, el PP ha complert». Martín també va afegir que «amb aquesta actuació donarem solució a una demanda històrica dels veïns, que feia gairebé una dècada que estava encallada, millorant la seguretat de la zona». La inversió és d’uns 24.000 euros.

Per altra banda, La Floresta també s’ha millorat la il·luminació a la zona interior del barri. L’enllumenat del barri de la Floresta va ser renovat aproximadament fa uns dotze anys i aquestes obres van ajudar a millorar substancialment els nivells i uniformitats lumíniques existents.

No obstant això, uns dels models de punt de llum escollit ha patit al llarg d’aquest temps continuades avaries importants provocant importants incomoditats als veïns del barri. El punt de llum model Pal de Iluca és el model instal·lat. Aquest punt de llum incorpora dues làmpades de descàrrega, una a la part inferior de la lluminària i una a la part inferior. Com s’ha descrit en diversos informes al llarg d’aquests anys, la làmpada situada a la part de dalt patia un sobreescalfament tan elevat que es crema tant la lampada com l’equip auxiliar. A causa d’aquest fet, era molt habitual el tret de les proteccions, deixant la instal·lació sense servei. El Serveis Tècnics de l’Ajuntament i l’enllumenat públic SECE han reparat 150 punts de llum en tot el barri sense cost addicional per a l’Ajuntament. En la gran majoria d’ells s’ha substituït el mecanisme interior, excepte a la zona de la Rambla de La Floresta (16) que s’ha canviat la lluminària.

tracking