Diari Més

Successos

El detenen per robar en una botiga i resolen que també havia robat en set vehicles a Tarragona

Els objectes que se li van intervenir han permès els mossos resoldre els set robatoris amb força a interior de vehicle

Els cotxes amb els vidres trencats

Més vidres trencats en vehicles a TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra del Grup de delinqüència urbana de la comissaria de Tarragona van detenir, el passat divendres 3 de maig, un home de 36 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Tarragona com a presumpte autor de set robatoris amb força a interior de vehicle. L’home ja havia estat arrestat anteriorment per robar en un establiment de la ciutat i els objectes que se li van decomissar van permetre connectar-lo amb aquests fets.

Els agents han resolt els set robatoris a l’interior de vehicle a partir de l’anàlisi dels objectes que se li van intervenir al detingut el passat 27 d’abril a Tarragona. Aquell dia, una patrulla de mossos va detenir l’individu per un robatori amb força en un establiment del centre de Tarragona.

En l’escorcoll, els agents li van localitzar una sèrie d’objectes que es va considerar que podien provenir d’altres robatoris. Per aquest motiu, el grup de delinqüència urbana es va fer càrrec del cas i va poder relacionar l’home amb set robatoris a interior de vehicle perpetrats la matinada del 26 al 27 d’abril.

Els set fets es van fer amb el mateix modus operandi, el qual consisteix en el trencament de la finestra d’una de les portes davantera del vehicle per poder accedir a l’interior i sostraure els objectes de valor. A més, tots els vehicles estaven estacionats a la mateixa zona de la ciutat i en un zona propera al lloc de la detenció.

El detingut, que acumula 17 antecedents per delictes la majoria contra el patrimoni, va passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona aquest diumenge i va quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking