Diari Més

Martín: «Vull una Tarragona viva, turística i que atragui a inversors»

La mobilitat a la ciutat és una de les pedres angulars en les quals es recolza el projecte del Partit Popular

José Luis Martín durant el seu acte de precampanya a la Cambra de Comerç de Tarragona.

Martín: «Vull una Tarragona viva, turística i que atragui a inversors»Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Luis Martín, candidat del Partit Popular a l’alcaldia de la ciutat de Tarragona té clar què vol aconseguir en el pròxim mandat. Martín ha assegurat aquest dimarts a la tarda que «el meu projecte per a Tarragona s’orienta, abans que en un programa electoral, a la definició d’un model de ciutat que sigui creïble, treballat, definit i ambiciós al mateix temps». Així ho ha assegurat durant el seu acte de precampanya a la Cambra de Comerç de Tarragona, on ha manifestat que «vull una ciutat oberta al mar, amable i passejable, turística, viva, que retingui talent i que atragui a inversors».

Martín, actualment formant govern conjuntament amb el PSC liderat per l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, ha destacat que «un alcalde ha d’exigir a la resta d’administracions que compleixin amb Tarragona». Ha destacat, a més, el bon paper que, segons ell, ha realitzat el PP des de la seva entrada al govern municipal, ara fa tres anys. «Hem estat governant i gestionant diferents àrees de la nostra ciutat, les més valorades, com Espais públics, Esports, Mobilitat, Aparcaments i Tiurisme».

Martín, a més, ha avisat als seus votants que l’experiència del PP ha de ser presa en consideració a l’hora de decidir el vot, ja que «tenim coneixement del funcionament de l’administració i de tot aquell que s’ha de canviar per a fer-la més eficient, cosa que no pot dir ningú dels candidats a l’oposició».

Durant la conferència de Martín, aquest ha demanat que Tarragona sigui «una joia» i ha destacat que «la meva candidatura reuneix experiència en bona gestió i vocació transformadora», així com «ambició i visió de futur».

No es vol exposar a «projectes faraònics en els quals ningú hi creu», però vol poder «passejar còmodament amb els amics des de Llevant a Ponent, des de la Part Alta a la Part Baixa».

La mobilitat

Entre les seves propostes per al futur tarragoní ha destacat que «la nostra prioritat és crear una ciutat oberta al mar, on la prioritat siguin els nostres veïns i que es converteixi irresistible per als turistes». La seva proposta consta d’«un passeig per l’actual Nacional 340 des de la Via Augusta fins a la Móra, recorrent totes les platges de Tarragona». A més, «hem d’aprofitar la Platja del Miracle, que ha de ser la platja urbana de la ciutat». Continuant amb les seves propostes relacionades amb la mobilitat, José Luis Martín ha destacat que «volem reconvertir la T-11 en una via urbana, amable i que s’hi pugui passejar. Aquest projecte, juntament amb la unió de l’avinguda d’Andorra amb Sant Salvador, facilitaran tant a peu com en bicicleta accedir a la zona universitària a Sant Pere i Sant Pau en una primera fase i a Sant Salvador posteriorment».

José Luis Martín també aposta per «l’asfaltat i el manteniment dels nostres carrers, que són el primer que veien en sortir de casa. També vull un pla de millora i ampliació de totes les voreres de la ciutat, per convertir-la en una ciutat passeig».

El turisme també és una pedra angular en el projecte dels populars, ja que «necessitem construir i projectar una ciutat oberta els 365 dies de l’any». Per això, «implantarem un nou model de gestió turistico-patrimonial amb museus sempre oberts, millor servei i un sistema per gestionar les dades dels nostres visitants».

Apodaca amb la plaça dels Carros.

Martín: «Vull una Tarragona viva, turística i que atragui a inversors»Cedida

La plaça de la Mitja Lluna

Martín: «Vull una Tarragona viva, turística i que atragui a inversors»Cedida

La T-11

Martín: «Vull una Tarragona viva, turística i que atragui a inversors»Cedida

tracking