Diari Més

Viñuales surt al carrer per a escoltar al poble envoltat de llaços grocs

El candidat per Cs i el seu equip han escoltat les propostes dels ciutadans al Balcó del Mediterrani, on també s'ha produït l'habitual concentració de Tercera Joventut per la República, amb penjada de llaços grocs inclosa

Rubén Viñuales, amb Sònia Orts al Balcó del Mediterrani

Viñuales surt al carrer per a escoltar al poble envoltat de llaços grocsVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Vull una Tarragona on la igualtat sigui una realitat», explicava una dona, mentre seia al sofà taronja que ha instal·lat aquest dimarts al matí al Balcó del Mediterrani Cs en motiu de la precampanya electoral de cara a les eleccions municipals del 26 de maig.

«Una Tarragona on tothom tingui les mateixes oportunitats», continuava dient la mateixa dona, la primera que s'ha assegut al sofà en un acte que s'ha endarrerit. Estava previst a les deu del matí, però un acte organitzat per Tercera Joventut per la República ha motivat el canvi.

A partir de les deu, aquest col·lectiu ha començat a penjar llaços grocs al la barana del balcó i ha posat música per a dur a terme la seva tradicional reivindicació a favor del procés. Des de Cs dubtaven si Tercera Joventut per la República tenia permís per a realitzar aquest acte i ha hagut de ser la Guàrdia Urbana la que ha mediat perquè tots dos poguessin seguir endavant amb les seves propostes.

Rubén Viñuales, candidat a l'alcaldia per Cs, i el seu equip han esperat que Tercera Joventut per la República finalitzés el seu acte per a iniciar la seva proposta de precampanya.

Viñuales ha explicat que el sofà taronja «recorrerà diversos indrets de la ciutat de Tarragona». Sota el lema La Tarragona de tots, avui, demà i dijous tots els ciutadans podran dir la seva perquè «ha arribat el moment de donar veu als ciutadans de Tarragona». «Gravarem els testimonis de tots els que s'asseguin a aquest sofà taronja i farem una recopilació per a conèixer quina és la Tarragona que tots volem», explica Rubén Viñuales.

«Ens és indiferent que hi siguin gent de Ciutadans, de la CUP, d'Esquerra o gent que no voti. Al final, quan un vol ser alcalde de tots, ha d'escoltar la veu de tothom», ha manifestat el candidat a l'alcaldia per a justificar el roadshow que ha començat avui mateix.

Quan la formació disposi de tot el material amb les propostes de la gent, «farem un vídeo amb les peticions més importants i més repetides i el mostrarem a tots els ciutadans». «Ja portem molts anys recopilant informació i nosaltres no som d'aquells que fem política una vegada cada quatre anys. La ciutat està viva, es mou i creiem que és un bon sistema per poder ajudar al ciutadà», finalitza Viñuales.

El sofà passa també avui per la plaça Cuba de Sant Pere i Sant Pau (16 hores). De cara a demà, farà aturada a la plaça Tarragonès de Torreforta (10 hores) i la plaça Major de Sant Salvador (16 hores). Dijous, les dues aturades seran a la plaça dels Carros (10) i a la plaça de les Lletres Catalanes (16).

tracking