Diari Més

Obituari

El funeral de Juan Carlos Vidal tindrà lloc a l'església de Sant Joan aquest dilluns

Vidal va ser propietari del Museum Cafè i una persona molt estimada en els ambients socials de la ciutat

Imatge de Juan Carlos Vidal extreta del seu Facebook.

Imatge de Juan Carlos Vidal extreta del seu Facebook.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona es va despertar ahir diumenge amb la trista notícia de la mort sobtada de Juan Carlos Vidal a l’edat de 51 anys. El funeral se celebrarà a les 17 hores d’avui, dilluns, a l’església de Sant Joan. Vidal va ser propietari del Museum Cafè i una persona molt estimada en els ambients socials de la ciutat. Ahir, a la porta de l’establiment que va regentar al carrer de Sant Llorenç els Diables de Tarragona van dipositar un ram de flors a la seva memòria.

Al llarg de la jornada, les xarxes socials es van omplir de mostres de condolença per la prematura desaparició de Juan Carlos Vidal, una persona que amb una personalitat extravertida que el feia proper a la gent. La seva forma d’expressar-se i de ser, la seva vitalitat i, fins i tot, els seus posicionaments crítics, el van convertir en uns dels personatges més populars de la nit tarragonina. A més, va convertir el Museum Cafè en un punt de trobada del món de la cultura i un lloc d’exposició per a artistes novells, als quals feia costat.

Les mostres de condol van arribar des de diferents estrats socials, ja que Juan Carlos Vidal era una persona molt estimada a la ciutat de Tarragona.

tracking