Diari Més

Penúltima lliçó magistral d'Eduard Boada

El restaurador ha ofert 50 entrepans als 50 primers que han reunit sis segells de sis entrepans a la Tàrraco food

Eduard Boada, elaborant una de les seves obres d'art.

Penúltima lliçó magistral d'Eduard BoadaVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Botifarra, rovellons, romesco, ceba, pinyons, una mica d'oli, algunes espècies i molt d'amor. Així de simple, però així de complicat alhora ha estat el penúltim entrepà d'Eduard Boada a Can boada.

El mític xef, que ha hagut de tancar portes per motius de salut de forma definitiva al seu negoci, ha protagonitzat avui un nou espectacle al seu local que, tot i que no obrirà portes a nivell comercial, es queda en la seva propietat.

Els 50 primers que han passat per Can Boada amb sis segells de sis entrepans de la Tàrraco Food han pogut gaudir, de forma gratuïta, de l'entrepà de botifarra de Boada, acompanyat d'una Estrella Damm.

Tarraco Food és una ruta gastronòmica on hi participen un total de 48 establiments de Tarragona. La fórmula és senzilla: entrepà més quinto o canya per tres euros o menú a 30 euros. Aquest diumenge finalitza la proposta.

Boada recordava amb molt de sentiment el seu pas pel que ha estat el seu lloc de treball al llarg de tota la seva vida: «Ha estat lloc de pas per a estudiants, militars... Vaig tenir la sort de no tenir clients, tenia amics».

El que també serà pregoner de Santa Tecla als seus 77 anys va valorar el Tàrraco Food com a «un èxit. Se'ls va acudir recordar-se de mi. Ha estat per una part molt bonic però per l'altra, molt trist».

Però no només personal de la Tàrraco Food va passar per Can Boada. Amics de l'Eduard van aturar-se en veure les persianes pujades. Alguns, fins i tot, es van emocionar i van voler passar per última vegada al que ha estat el seu temple durant molts anys, un indret on fer una aturada i degustar els que han estat considerats els millors entrepans de les darreres dècades a la ciutat de Tarragona.

Boada signa llibrets del Tàrraco Food

Penúltima lliçó magistral d'Eduard BoadaVicente M. Izquierdo

tracking