Diari Més

L'Assemblea d'usuaris del Consorci d'Aigües aprova els comptes de 2018

L’òrgan ha sol·licitat reduir els hectòmetres cúbics de concessió a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre

La taula que presidia l'Assemblea general del Consorci d'Aigües de Tarragona, el passat dimarts.

L'Assemblea d'usuaris del Consorci d'Aigües aprova els comptes de 2018Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat dimarts, el Consorci d’Aigües de Tarragona va celebrar a l’Ampolla l’Assemblea General, amb aprovació dels resultats dels comptes de 2018. Meritxell Roigé, va presidir la seva primera Assemblea des del seu nomenament a finals d’octubre de l’any passat. Va aprofitar l’ocasió per recordar que va assumir el càrrec amb molta responsabilitat i amb la voluntat de seguir treballant en la mateixa línia d’excel·lència i amb una gestió eficient i responsable dels recursos que es gestionen.

Com ja és habitual en l’Assemblea general del mes d’abril, es va informar als usuaris de la situació dels comptes de l’exercici anterior. D’altra banda, es va donar compte de les licitacions i adjudicacions efectuades des de la darrera Assemblea celebrada el mes d’octubre així com de les obres i projectes realitzats i en curs. En aquest sentit, també es va presentar l’informe d’explotació de l’any 2018 així com la memòria d’actuacions.

El director-gerent del Consorci, Josep Xavier Pujol, va explicar les inversions previstes en els propers dos anys i que, per un import de 7.900.000 euros, es va aprovar una operació d’endeutament per al finançament de diverses actuacions com el projecte de dipòsit regulador a la Urbanització Coto del Rey (Baix Penedès) així com el projecte de variant de traçat i soterrament dels autoportants (Baix Ebre i Baix Camp).

Finalment també es va informar sobre l’expedient tramitat a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre en el que s’ha sol·licitat la modificació de la concessió actual, passant de 100,27 hectòmetres cúbics a 94,71 hectòmetres cúbics juntament amb el cabal màxim instantani. Actualment l’expedient està pendent de resolució per part del Ministeri per la Transició Ecològica.

tracking