Diari Més

Successos

Entren en una llar d'infants de Tarragona i roben 1.000 euros i un ordinador

El lladres van trencar la reixa i la porta d’accés del recinte de la Marieta per accedir-hi

El robatori es va produir a la llar d'infants La Marieta.

Entren en una llar d'infants de Tarragona i roben 1.000 euros i un ordinadorGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La llar d’infants de la Marieta de Tarragona ha estat víctima d’un robatori amb força. Un o diversos lladres van accedir al centre educatiu la nit de dimarts o dimecres i es van endur uns 1.000 euros i un ordinador portàtil, segons va denunciar la propietària de la llar a la Guàrdia Urbana.

Els fets es van produir la nit de dimarts o dimecres –l’escola va estar tancada el dia 1 de maig, ja que és festiu, i va ser dijous quan es van conèixer els fets-. El dijous, en entrar al centre, la propietària es van trobar que hi havia la reixa i la porta d’accés del recinte trencats -en concret, la porta de vidre de la cuina-. És per aquest indret per on van entrar els lladres, que van remoure bona part de l’interior.

Tal com consta en la denúncia presentada a la Guàrdia Urbana, els lladres s’haurien endut prop de 1.000 euros en efectiu i un ordinador portàtil, a falta d’una valoració detallada dels objectes.

Les Guàrdia Urbana va instruir diligències pels fets i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir els fets i identificar, localitzar i detenir els autors.

tracking