Diari Més

El PSC demana una campanya electoral lliure de «cridòria i crispació»

Ballesteros va dir que els resultats de les generals no són extrapolables a les municipals

Els membres de la llista socialista que encapçala Josep Fèlix Ballesteros, a la passarel·la construïda pel Port de Tarragona.

El PSC demana una campanya electoral lliure de «cridòria i crispació»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC va presentar ahir la llista amb la qual concorrerà a les eleccions del 26 de maig i que encapçala l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Els membres de la candidatura es van fer la foto de família a la passarel·la que uneix el centre de la ciutat amb la platja del Miracle. Ballesteros va manifestar que les eleccions municipals «han de servir per parlar de Tarragona i totes aquelles propostes en positiu que serveixin per millorar la vida dels tarragonins i tarragonines». En la seva intervenció, l’alcaldable socialista va expressar el seu «temor» al fet que «algunes formacions vulguin utilitzar les eleccions municipals com una segona volta de les generals, amb cridòria i crispació», i va demanar «a tots els partits» que «evitem la crispació i les actituds que poden malmetre la imatge de la ciutat de Tarragona».

En les eleccions generals del passat diumenge el partit guanyador a Tarragona va ser el PSC. En aquest sentit, Ballesteros va alertar que «qui vulgui fer una extrapolació dels resultats per a les municipals s’equivoca». L’alcaldable socialista va afegir que «som l’única demarcació on hem guanyat i podríem treure pit, però no ho farem». En aquest context, Ballesteros va afegir que «són dinàmiques diferents i les eleccions municipals no són cap segona volta de res». «Ens preocupa que alguns partits de l’oposició ho plantegin així; nosaltres no ho permetrem», va remarcar, mentre que el primer secretari de l’agrupació del PSC a Tarragona, Santi Castellà, va indicar que «estem molt satisfets amb els resultats, som la força majoritària i més votada, però les eleccions municipals tenen vida pròpia».

Castellà també va manifestar que «la tendència del PSC és clara i els comicis ratifiquen que Tarragona és una ciutat d’esquerres i que el que més importa als tarragonins i tarragonines és el benestar i les polítiques socials.

Ballesteros va reclamar que en el curs de la campanya «es parli de projectes de ciutat i no s’entri en crispacions, desqualificacions ni insults». «Aquest tipus de campanya malmet la ciutat i nosaltres ens l’estimem molt», va comentar Ballesteros.

El PSC defensarà en la campanya «treballar per projectes transformadors per una Tarragona ecològica i cohesionada, amb projectes com el de l’autobús gratuït que van més enllà de donar oportunitats a les famílies que tenen menys recursos, fer una aposta clara per les zones verdes gràcies a l’Anella Verda, i amb més programes per una ciutat saludable i amiga dels animals i, també, fer de la cultura l’eix vertebrador del proper mandat amb grans projectes com ara el de la Tabacalera», va dir Ballesteros.

tracking