Diari Més

Denuncien 'botellons' al voltant de l'escola Saavedra

Es tracta d'una queixa reiterada del veïnat, que ja fa anys que ha de lidiar amb aquesta situació i amb la brutícia que s'acumula a la zona

Imatge d'ampolles i llaunes escampades al passatge Josepa Massana.

Denuncien 'botellons' al voltant de l'escola Saavedra@JordiMagallon

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos veïns del passatge Josepa Massanes de Tarragona, situat als voltants de l'Escola Saavedra, han denunciat recentment a través de les xarxes socials que han d'aguantar grups de persones fent 'botellón' en aquest espai durant tot el dia. Es tracta d'una queixa reiterada del veïnat, que ja fa anys que ha de lidiar amb aquesta situació i amb la brutícia que s'acumula a la zona a causa d'aquests actes incívics.

Llaunes de refresc, brossa i ampolles de plàstic i vidre buides o inclús mig plenes són algunes de les deixalles que es poden trobar escampades pel passatge Josepa Massana. Són les restes dels 'botellons' que fan diversos grups de persones que consumeixen alcohol en aquest espai. El veïnat d'aquesta zona de la ciutat es queixa d'aquesta situació, que diu que es dona en qualsevol moment del dia, des del matí fins a la nit i ben entrada la matinada.

«L’escola Saavedra s’està practicant esport escolar (ara) i mentre el botellón en marxa a la tanca de l’escola! Tot molt normal», es queixa una ciutadana a través de la xarxa social Twitter. Aquesta no és una queixa aïllada, ja que hi ha altres veïns de la zona que també utilitzen aquest canal per difondre imatges de les deixalles escampades en aquest indret.

Aquesta no és una queixa nova. De fet, els veïns ja denunciaven aquesta situació a través del Diari Més l'abril del 2016, ara fa tres anys. A més de consum d'alcohol, també denunciaven consum de drogues i sorolls durant tot el dia.

Segons ha pogut saber el Diari Més, no consta cap denúncia formal ni cap actuació policial al Parc Saavedra durant els mesos d’abril i maig d'aquest 2019.

tracking