Diari Més

Successos

Cremen quatre contenidors i una furgoneta a Campclar

Una dotació s'ha traslladat al lloc per apagar el foc, que s'ha produït davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra

Imagen de archivo de Bombers de la Generalitat.

Imagen de archivo de Bombers de la Generalitat.Bombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de quatre contenidors i una furgoneta han cremat, la matinada d'aquest divendres 3 de maig, a Tarragona, concretament al barri de Campclar. Fins al lloc s'hi ha trsalladat una única dotació dels Bombers de la Generalitat, que ha treballat prop de tres quarts d'hora en aquest servei.

Els fets s'han produït a les 4.10 de la matinada -hora d'avís- a l'illa de contenidors que hi ha just davant de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, al barri de Campclar. El foc ha afectat tant els contenidors com una furgoneta marca Citroën Jumpy que hi havia estacionada a prop, la qual ha quedat completament cremada. Arran de l'incident, els Bombers han activat un vehicle terrestre per tal d'extingir el foc. L'actuació s'ha donat per finalitzada a les 4.56h.

Tres contenidors cremats a les Peces, Albinyana

Per altra banda, també s'han incendiat tres contenidors a les Peces, Albinyana, al Baix Penedès. Els fets es van produir poc abans de la mitjanit a l'avinguda Sagrat Cor. A més dels contenidors, les flames també van afectar cablejat elèctric. A l'indret també hi va acudir una dotació dels Bombers.

tracking