Diari Més

Societat

Astafanias i DINCAT s'alien per millorar l'atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual

L’acord entre l’associació tarragonina i la Federació d’entitats de la discapacitat intel·lectial de Catalinya s’ha presentat aquest dijous a l’Ajuntament de Tarragona

L'acord de col·laboració s'ha presentat avui a l'Ajuntament de Tarragona.

Astafanias i DINCAT s'alien per millorar l'atenció a les persones amb discapacitat intel·lectualMauri Fernández

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació Astafanias Tarragona i la Federació d'entitats de la discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de Catalunya, DINCAT, han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'acompanyar les famílies de les persones amb discapacitat. L'acord s'ha presentat a l'Ajuntament de Tarragona aquest dijous, 2 de maig.

Per una banda, DINCAT donarà suport tècnic al disseny i desenvolupament d'activitats per a familiars. Aquestes comprenen, entre d'altres, l'assessorament, informació, orientació i acompanyament a tècnics i familiars que portin a terme el programa al territori.

Per altra banda, Astafanias atendrà i coordinarà les activitats al territori, així com crearà un grup motor de professionals i familiars que pugui donar suport al desenvolupament d'aquestes. També durà a terme formació i assessorament a les famílies. Astafanias també realitzarà una ronda de contactes amb els centres d’educació especial de la demarcació per presentar aquest nou projecte.

tracking