Diari Més

El PP vol «cosir Tarragona de Ponent a Llevant i millorar la seguretat»

Luis Martín també s'ha mostrat partidari de 'millorar la gestió turística»

Fotografia de família del Partit Popular de Tarragona en l'acte de presentació de la seva candidatura a les eleccions del 26-M.

Fotografia de família del Partit Popular de Tarragona en l'acte de presentació de la seva candidatura a les eleccions del 26-M.Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Popular ha escollit el Pont del Diable per presentar, aquest dimecres, la candidatura amb què concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig. El candidat a l'alcaldia de Tarragona i actual regidor, José Luís Martín, ha presentat els eixos principals d'una campanya en la qual els populars faran especial esment de la tasca que han fet a les àrees del govern municipal de les quals són responsables. El PP va accedir al govern de la ciutat en arribar a un acord amb el PSC i amb l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros.

Entre els projectes que defensa el PP hi ha «la renovació de l'espai públic i cosir la ciutat des dels barris de Ponent a Llevant, i millorar la seguretat», ha dit Martín, rodejat per tots els membres de la candidatura i els actuals regidors Elisa Vedrina i Josep Acero, que ocupen el segon i el tercer de la candidatura, i Inmaculada Rodríguez, qui tanca la llista. La primera novetat apareix en el número quatre, on María Cristina Campos Álvarez aspirarà a regidora, sempre que el PP mantingui els regidors que té en l'actual legislatura. Jaime Climent, Alba Chacón, Esteban Hernández, Marta Maymús, Óscar Urgel i Ismael Martínez completen la relació pel que fa als deu primers llocs.

Martín s'ha mostrat partidari de «millorar la gestió turística i la de venda d'entrades als espais patrimonials, amb un projecte que faci possible augmentar el nombre de turistes i revertir els beneficis que generin en el patrimoni».

El candidat del PP ha remarcat que, en la llista del 26 d'abril, «mantenim el bloc i incorporem persones noves de tots els barris i totes les edats». En els pròxims dies, els populars presentaran «els quatre projectes per cosir Tarragona per fer que sigui una ciutat passejable».

Tres anys al govern

José Luís Martín ha recordat que «el PP governa a Tarragona des de fa tres anys gràcies al pacte institucional i el nostre objectiu és seguir formant part del govern perquè és bàsic per impedir que arribin els independentistes». «Nosaltres defensem la Constitució», ha afegit.

En relació als resultats obtinguts pel PP a Tarragona el passat diumenge, en el marc de les eleccions generals, on va quedar en cinquena posició, amb 4.755 vots sobre un total de 69.116. Martín ha reconegut que «van ser dolents», però ha puntualitzat que «a les municipals es vota diferent i es valora la gestió feta».

tracking