Diari Més

L'ACN organitza un debat electoral amb els candidats a l'alcaldia de Tarragona

Tindrà lloc el proper dimecres 8 de maig al Saló d'Actes del Col·legi d'Arquitectes

L'alcalde i candidat del PSC, Josep Fèlix Ballesteros, serà un dels participants al debat.

Ballesteros: «M'indigna que IKEA no respongui, he deixat de comprar-hi»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Agència Catalana de Notícies (ACN) organitza un cicle de debats electorals amb motiu de les eleccions municipals de 2019, a les ciutats de Girona, Tarragona, Lleida i Badalona. El cicle arrenca el pròxim dilluns 6 de maig a l'Auditori Josep Irla de Girona, on es reunirà els candidats a l'alcaldia de la ciutat a partir de les set de la tarda.El debat aTarragona serà el dimecres 8 de maig, a les set de la tarda, al Saló d'Actes del Col·legid'Arquitectes. A Lleida serà dimarts 7 a la Canonja de la Seu Vella, a la mateixa hora. Dimarts 14 a les 19h es farà el debat de candidats a l'alcaldia de Badalona. Els debats seran oberts al públic i a la resta de mitjans de comunicació i formen part dels actes commemoratius que l'ACN organitza per celebrar el 20è aniversari de la seva creació.

Al debat de Tarragona, hi seran l'alcalde i candidat del PSC, Josep Fèlix Ballesteros; el cap de files de Cs, Rubén Viñuales; el candidat d'ERC, Pau Ricomà; el cap de llista del PP, José Luis Martín; el candidat de Junts per Tarragona, Dídac Nadal; la candidata de la CUP, Laia Estrada, i la d'En Comú Podem, Carla Aguilar. El debat es farà a les set de la tarda al Saló d'Actes del Col·legi d'Arquitectes de Tarragona i el moderarà el delegat de l'ACN al Camp de Tarragona, Roger Segura.

Un cop passades les eleccions i constituïts els ajuntaments, l'ACN també organitzarà dos debats postelectorals més a la Catalunya Central i Terres de l'Ebre. El cicle de debats forma part dels actes commemoratius del 20è aniversari de l'ACN, que se celebra aquest 2019. També els pròxims mesos, l'Agència Catalana de Notícies preveu anunciar nous esdeveniments per celebrar l'efemèride.

tracking