Diari Més

La Feria de Abril tanca el primer cap de setmana amb una alta presència de gent a les casetes

Set entitats ofereixen la gastronomia i els balls típics d’Andalusia

Les casetes s'omplen durant el primer cap de setmana de la festa

Primer cap de setmana de la Feria de Abril de Bonavista

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Feria de Abril de Bonavista ha cobert els tres dels deu dies de durada amb una alta presència de persones en les sis casetes muntades per set entitats, així com en les atraccions que hi ha al recinte. Avui, dilluns, i el pròxim 2 de maig, no hi haurà activitat a les casetes, però la fira romandrà oberta fins al pròxim diumenge. La Casa de Andalucia de Tarragona y Provincia, organitzadora d’aquesta proposta lúdica que des de fa anys se celebra al barri tarragoní, confia a superar els 40.000 visitants de l’edició de l’any passat. En l’edició d’enguany participen el Gremi d’Atraccions de Fira de Catalunya i a les casetes estan representades el Racing de Bonavista, la Cultural Bonavista, l’Associació de Veïns de Bonavista, Art i Flamenc i l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, a més de la pròpia de la Casa de Andalucia i un restaurant on es poden degustar diverses propostes gastronòmiques.

El fet que la meteorologia va acompanyar durant tot el cap de setmana va fer que milers de persones anessin fins a l’esplanada on està instal·lat el recinte firal. L’animació a les casetes va ser especialment significativa a les tardes i les nits, com acostuma a succeir en la Feria de Abril de Bonavista. L’objectiu de superar les 40.000 visites de l’any passat està gairebé garantit, sempre que el bon temps acompanyi com ho ha fet en els tres primers dies d’activitat.

A més del públic fidel de Bonavista, la Feria de Abril també atrau l’interès d’altres persones de la ciutat de Tarragona i de poblacions veïnes i, de manera especial, aquelles que tenen una vinculació amb Andalusia, tant per ser el seu origen o per tenir membres a la família d’aquesta procedència, que en el cas de les comarques de Tarragona suposa un col·lectiu format per milers de persones.

Com va dir la presidenta de la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia, Charo García, en la presentació del programa de l’edició de la Feria de Abril d’aquest any, aquest esdeveniment festiu i cultural contribueix a la cohesió social i a l’intercanvi cultural entre persones provinents de diferents punts de la geografia de Catalunya i de l’Estat.

tracking