Diari Més

Societat

La Mulassa de Tarragona destinarà els beneficis de la Cursa del Seguici a projectes solidaris

Ha demanat a la ciutadania que proposi entitats sense afany de lucre per lliurar la recaptació de l'activitat

Imatge de la Mulassa de Tarragona durant les festes de Santa Tecla.

La Mulassa de Tarragona destinarà els beneficis de la Cursa del Seguici a projectes solidarisMulassa de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Mulassa de Tarragona tornarà a repartir els beneficis de la Cursa del Seguici, que es farà el proper 10 d'agost, a projectes solidaris. Per aquest motiu, haobert un període de tres setmanes perquè la ciutadania proposi a l’entitat projectes d’entitats sense afany de lucre de la demarcació als quals destinar els diners de la vuitena edició de la Cursa.

En les darreres edicions d’aquesta cursa popular, la Mulassa de Tarragona ha lliurat un total de més de 9.000 euros a entitats com el Banc dels Aliments, AFANOC, l’Escola Solc, el Club Vaixell, la Fundació Miquel Valls i la Fundació Estela. La Cursa del Seguici, que forma part del Circuit Solidari de Curses del Tarragonès, i compta amb el suport de Repsol, la Diputació de Tarragona i BASF, ha mantingut, des dels seus inicis, un caire social i solidari.

El concurs d’idees clourà el divendres 24 de maig. Les persones interessadeshauran de fer arribar una breu descripció del projecte i entitat escollits per mitjà del

correu electrònic (mulatgn@gmail.com), en format PDF. Entre els criteris de valoració, destaquen que sigui un projecte de proximitat, que tingui un impacte social i que estigui promogut per una associació sense afany de lucre amb la qual l’associació Mulassa de Tarragona encara no hagi col·laborat. El nom de la iniciativa guanyadora es donarà a conèixer el pròxim dimarts 30 de maig.

tracking