Diari Més

Successos

Una dona gran ferida després de robar-li la bossa d'una estrebada a Tarragona

La Guàrdia Urbana ha detingut l’home minuts després del succés al carrer Pere Martell

Imatge de la dona gran al terra després de patir el robatori.

Una dona gran ferida després de robar-li la bossa d'una estrebada a TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha detingut un home minuts després de robar una dona gran al centre de Tarragona. Els fets han tingut lloc al carrer Bastos quan un home de mitjana edat ha pres la bossa d'una anciana de 85 anys. En l'estrebada, el lladre ha fet caure la dona que ha patit un fort cop a la cara i també es queixava del braç. La dona ha estat evacuada a l'Hospital Joan XXIII de la ciutat.

La Wanda, que treballa a una perruqueria propera al lloc del robatori, ha vist com l'home li estirava la bossa i fugia corrents. Ella i un petit grup de persones han començat a perseguir l'home que corria carrer Bastos avall. La persecució tan sols ha durat uns instants, ja que la policia ha interceptat el lladre en el encreuament del carrer Manuel de Falla i Pere Martell. Els agents han detingut l'individu, de 33 anys i domicili desconegut, com a presumpte autor d'un robatori amb violència i se l’han endut en un dels cotxes policials.

«He sentit un cop molt fort i he vist la dona a terra. L'he perseguit i ningú l'aturava», explica la Wanda. Un altre testimoni assegura que poc abans dels fets i havia sospitat de l'home perquè esperava des de feia unes hores a l'altra banda de la vorera amb una actitud estranya. Durant la persecució, l'home havia llençat la bossa a terra. Minuts després del robatori, la policia ha pogut recuperar les pertinences de la víctima, visiblement commocionada i afectada pels fets.

La Guàrdia Urbana ha detingut l'home minuts després del robatori.

Una dona gran ferida després de robar-li la bossa d'una estrebada a TarragonaDiari Més

tracking