Diari Més

Societat

PortSolidari entrega les V Ajudes Socials Silvia Cuesta

S'han presentat 14 propostes amb l'objectiu contribuir al desenvolupament social dels col·lectius desfavorits

Les ajudes econòmiques són per projectes socials a favor dels col·lectius més desfavorits.

PortSolidari entrega les V Ajudes Socials Silvia CuestaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala de conferències l’Autoritat Portuària de Tarragona ha acollit aquest dimecres l'acte de lliurament de les V Ajudes Socials Silvia Cuesta de PortSolidari, grup solidari dels treballadors i treballadores del Port de Tarragona. Els beneficiats són el Casal d'Estiu de l'Escola Solc, elCasal d'adolescents adaptat de l'Associació ASPERGER_TEA del Camp de Tarragona i el Banc de productes de suport per a persones afectades d'ELA.

El Casal d'estiu de l'AMPA de l'Escola Solc ha presentat un projecte que ha de materialitzar un casal d'estiu en el qual es realitzaran diverses activitats (excursions a la platja, a la piscina i a la natura, jocs, diversió...) durant un horari ampli i amb serveis com el de menjador.

El Casal d'adolescents adaptat de l'Associació ASPERGER_TEA del Camp de Tarragona té la voluntat de desenvolupar un casal d'estiu per a adolescents amb Asperger o TEA amb l'objectiu de potenciar els vincles i relacions socials entre els participants. D'aquesta forma es vol afavorir l'autonomia, el creixement i desenvolupament personal a partir de noves vivències i experiències.

Mentre que el Banc de productes de suport per a persones afectades d'ELA de la Fundació Miquel Valls busca adquirir nous productes per afegir-los al banc de productes existents i posar-los a disposició de tots els afectats d'ELA. Entre els productes que es proposa comprar hi ha dues grues per facilitar la mobilitat dels afectats, dos arnesos per facilitar la maniobra d'elevació i un respatller anatòmic.

En aquesta V edició s’han escollit tres propostes d’un total de 14 projectes presentats. Aquesta convocatòria consta de tres ajudes econòmiques a projectes apadrinats i votats pels treballadors i treballadores, en actiu o jubilats, de l’Autoritat Portuària de Tarragona. Les propostes presentades tenen com a objectiu contribuir al desenvolupament social i oferir suport a col·lectius desfavorits.

El lliurament de les ajudes ha anat a càrrec del president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, la Junta de Port Solidari i familiars de Sílvia Cuesta.

Ajudes Socials Silvia Cuesta

PortSolidari és la Comissió Social de treballadors i treballadores de l’Autoritat Portuària de Tarragona, constituïda per donar suport a projectes i activitats solidàries. Entre aquestes accions destaca la Convocatòria d’Ajudes Socials Silvia Cuesta que enguany arriba a la seva V edició.

Les Ajudes a Projectes Socials de PortSolidari prenen el nom de Silvia Cuesta com a homenatge a la directora d’Organització i Recursos Humans del Port de Tarragona, que va ser una de les persones impulsores del projecte PortSolidari

tracking