Diari Més

Política

El PSC de Tarragona presenta oficialment el seu número 6, Mario Soler

El jove ocuparà el lloc de la seva mare, Ana Santos, que va morir el passat 10 d'abril

Ivana Martínez, Josep Félix Ballesteros, Mario Soler, Eloi Menasanch, Mireia López i Nacho García.

El PSC de Tarragona presenta oficialment el seu número 6, Mario SolerCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de llista del PSC a Tarragona, Josep Félix Ballesteros, ha presentat oficialment la incorporació de Mario Soler Santos com a número 6 a la seva candidatura per les municipals del 26 de maig. Segons Ballesteros, Solerés «una mostra de l’aposta de la candidatura per la gent jove». L’alcaldable ha agraït el seu compromís amb la llista i el projecte de ciutat. La presentació ha tingut lloc aquest matí al Moll de Costa, al Barri del Serrallo.

Mario Soler Santos, fill de la regidora de Polítiques per la Igualtat i Serveis a la Persona, Ana Santos, qui va morir el passat 10 d'abril a causa d’una greu malaltia, ocuparà la mateixa posició que ocupava la seva mare.

Ballesteros va destacar que «va demostrar una maduresa extraordinària en els moments més difícils de la seva vida» i ha indicat que el «compromís amb la llista diu molt d’ell, no només per l’estima amb la seva mare i l’aposta del seu llegat sinó també per la confiança amb el projecte de ciutat del partit».

L'alcaldable també ha agraït la presència de la resta dels candidats joves de la llista, Nacho Garcia, Mireia López, i Eloi Menasanch i els hi ha desitjat molta sort. A més, també ha posat en valor la feina d’Ivana Martínez, al capdavant de la Conselleria de Joventut.

Mario Soler Santos ha reconegut que quan va rebre l’oferiment de l’alcalde per ocupar el lloc de la seva mare va pensar que «era una gran oportunitat per continuar el seu llegat» i que «és tot un repte». El candidat número 6 socialista ha explicat que «Tarragona no és una ciutat morta i que Ballesteros ha fet moltes accions per la gent jove». Soler es defineix com «una persona polivalent a qui li agraden àmbits com el comerç, hisenda, joventut o festes».

Mario Santos

Independent. Estudiant de darrer curs del grau de Finances i Comptabilitat de la Universitat Rovira i Virgili. Vinculat al barri del Port i Campclar. Vinculat des de ben petit al món de la política.

tracking