Diari Més

Dídac Nadal titlla de «lamentable» l'estat dels polígons industrials i promet inversions

El candidat de Junts per Tarragona val convertir aquests espais en «veritables pols d’atracció que millorin la competitivitat de les empreses»

Nadal denuncia que hi ha abocadors als polígons industrials.

Dídac Nadal titlla de «lamentable» l'estat dels polígons i promet inversionsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal, s’ha compromès aquest dimecres a «convertir els polígons industrials en veritables pols d’atracció que millorin la competitivitat de les empreses». L’alcaldable ha titllat de «lamentable» l’estat en el qual es troben i ha afirmat que és «indispensable» incrementar-ne la inversió. «En els darrers anys gran part de la inversió ha estat supeditada a la venda de patrimoni, un fet que no podem tornar a permetre», ha apuntat el polític.

Pel que fa a l’estat en el qual es troben els polígons, Nadal ha explicat que «hi manca senyalització i molts senyals estan trencats, hi ha nombrosos abocadors, les voreres i l’asfalt estan degradats, els carrers i les zones verdes resten brutes i sense manteniment davant l’embolic amb les empreses municipals contractades, també existeixen naus abandonades...». En aquest sentit, ha afirmat que les empreses que hi estan establertes «fa més d’una dècada que reclamen la seva dignificació».

El candidat de Junts per Tarragona aposta per dotar de més recursos humans i econòmics l’àrea municipal que té competència sobre els polígons industrials per tal de posar en marxa actuacions com són un servei de recollida porta a porta, l’increment de les tasques de neteja i manteniment a les voreres, calçades i zones verdes, així com la millora de la senyalització i la implementació de mesures per millorar la mobilitat.

Dídac Nadal diu que cal dignificar els polígons industrials.

Dídac Nadal titlla de «lamentable» l'estat dels polígons i promet inversionsCedida

tracking