Diari Més

Cortés: «La victòria de l'abstenció és la derrota de la democràcia i de Podem»

El candidat al Congrés per Tarragona de la formació morada demana que s’expandeixi el vot

Ione Belarra, Pilar Flamenco e Ismael Cortés al acto de este lunes

Cortés: «La victòria de l'abstenció és la derrota de la democràcia i de Podem»Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Educació, treball i habitatge, aquests són els tres pilars sobre els quals treballa Unidas Podemos per a les eleccions d’aquest diumenge 28 d’abril. Aquests blocs són els que es van tractar aquest matí a Reus, en el col·loqui de la formació morada on van participar l’alcaldable per Reus, Pilar Flamenco, el candidat al Congrés per Tarragona, Ismael Cortés, i Ione Belarra, portaveu adjunta de Podem al Congrés.

Precisament, Cortés va deixar clar que «la victòria de l’abstenció és la derrota de la democràcia i de Podem», exemplificant-ho amb les eleccions andaluses on un 40% dels votants es van abstenir.

A més, va demanar el vot a aquells que no creuen en la política i que l’expandeixin boca a boca perquè «és tot el potencial que nosaltres tenim, no comptem amb una maquinària de propaganda».

Pel que fa al treball, volen establir el salari mínim en 1.200 euros, limitar les subcontractacions a períodes ocasionals i eliminar l’abús de contractes temporals. A més, Belarra va parlar d’horitzons verds, de la transició ecològica, i de morats, creant una xarxa d’escola pública.

tracking