Diari Més

Mobilitat

Usuaris de l'aparcament dissuasiu de l'N-340 diuen que hauria de ser del tot gratuït

La instal·lació d’un semàfor per travessar la carretera de València satisfà tant a les persones que van aparcar el cotxe com a veïns de Ponent

Només cinc vehicles havia aparcats al pàrquing dissuasiu a les 6 de la tarda d'ahir.

Usuaris de l'aparcament dissuasiu diuen que hauria de ser del tot gratuïtGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’apartament dissuasiu de l’Horta Gran, localitzat al costat del pont del Francolí de l’avinguda de Roma, va entrar en funcionament ahir al matí, junt amb les noves parades de l’EMT i d’un sistema semafòric que facilita travessar la carretera de València. La major part de les persones consultades per aquesta redacció van coincidir a dir que l’aparcament hauria de ser gratuït –costa un euro al dia de dilluns a divendres i els dissabtes i diumenges és d’accés lliure–, mentre que van valorar de manera molt positiva la instal·lació de semàfors i les parades de l’autobús, aquestes per facilitar el desplaçament dels usuaris del pàrquing a altres zones de la ciutat.

Susana Calvo i Alberto Sánchez van manifestar, poc després de baixar del vehicle, que «és una vergonya que s’hagi de pagar un euro, perquè paguem per tot, quan aquest aparcament està als afores de la ciutat i no hi ha cap mena de vigilància». Per la seva banca, Jahya Dahbi, veí de Campclar, va dir que «està molt bé aquest pàrquing» i va destacar que «hagin posat semàfors per passar a l’altra banda».

En termes similars als de Calvo i Sánchez es va manifestar Sergio Gómez, qui també pensa que l’aparcament «podria ser gratuït, ja que es troba lluny del centre». També va dir que «els semàfors estan bé, però jo posaria més a la rotonda de les Gavarres, que és molt perillosa».

Per la seva banda, Daniela Riscal, qui va comentar que «desconeixia que s’havia obert aquest aparcament», va dir que «em sembla bé» que l’hagin fet, «perquè són necessaris». També va celebrar el pàrquing dissuasiu Eduard López qui, a més, va dir que «està bé que costi un euro al dia, aquest hauria de ser el preu en tots els aparcaments». López viu al marge esquerre del Francolí i considera que la instal·lació d’un semàfor «és molt positiva» perquè permet travessar la carretera de València. En aquest sentit, Alfonso Peña va comentar que fer pagar per aquest pàrquing «és treure diners a la gent», i María del Pilar Buisan va afirmar que la recaptació «hauria de ser per mantenir les carreteres».

Els usuaris

Yahya Dahbi

«Està molt bé aquest pàrquing i, a més, ara podem travessar la carretera pel semàfor»

Sergio Gómez

«El pàrquing podria ser gratuït, ja que es troba als afores de la ciutat. El semàfor, està molt bé»

Alfonso Peña

«És per treure diners. Cada cop s’ha de pagar més per tot. Haurien de destinar els diners a altres coses»

Eduard López

«Penso que pagar un euro al dia està bé. També, que hagin posat un semàfor per travessar la carretera»

Lola Gil

«Tinc plaça d’aparcament a Tarragona, Hi ha que diu que és horrorós. Els pàrquings són necessaris»

María del Pilar Buisan

«Soc de fora. M’impressiona el fet que, al meu país, la majoria dels pàrquings són gratuïts»

tracking