Diari Més

Recolliment en la Processó del Dolor a Tarragona

Demà, divendres, se celebrarà la Processó del Sant Enterrament, que s’iniciarà a les 19.30 hores a la plaça del Rei

Centenars de persones es van congregar als carrers del centre de Tarragona per veure els cinc misteris i els confrares que van participar en la Processó del Dolor ahir a la tarda.

Recolliment en la Processó del Dolor a TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els carrers del centre de Tarragona va viure ahir amb recolliment la Processó del Dolor, en la qual hi van intervenir cinc misteris: La segona caiguda de Jesús, La flagel·lació, El Sant Ecce-Homo, L’Oració a l’Hort i Jesús de la Passió. Els passos es van reunir a Sant Agustí, abans de dirigir-se cap Sant Joan, on es va iniciar la processó a les 19.30 hores. El seguici va dirigir-se cap a la Rambla Nova, passant per Gasòmetre, Soler i Canyelles, per descendir en direcció a la Mitja Lluna. Centenars de persones es van donar cita per seguir de prop una de processó multitudinària.

Processó del Sant Enterrament

Demà, divendres, se celebrarà la Processó del Sant Enterrament, que s’iniciarà a les 19.30 hores a la plaça del Rei, on es concentraran tots els misteris. L’ordre de participació serà el següent: Cohort Romana, Bandera Negra de la Sang i matraques, Sant Sopar , L’Oració a l’hort , Vetlleu i pregueu, Presa de Jesús, La flagel·lació, Cristo del buen amor, Nuestra senyora de la amargura con san Juan Evangelista, L’Ecce Homo, Jesús de la passió, El Cirineu, Jesús de Natzarè, Jesús és despullat de les seves vestidures, Creu de la Passió, penitents, Crist de la humiliació, Sant Crist de la Sang, El descendiment de la creu, La Pietat, Retorn del Calvari, Sant enterrament, El Sant Sepulcre i La Soledat.

tracking