Diari Més

La Fira d'Abril de Bonavista d'enguany durarà deu dies

S’obrirà el 26 d’abril i s’allargarà fins el 5 de maig

Imatge de la presentació Fira d'Abril de Bonavista.

La Fira d'Abril de Bonavista d'enguany durarà deu diesAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira d’Abril de Bonavista s’allargarà enguany de cinc a deu dies. Així, l’esdeveniment s’iniciarà el 26 d’abril a l’espai d’aparcament dels diumenges de mercat i s’allargarà fins el 5 de maig. Seran deu dies de la tradicional festa andalusa que comptarà amb sis casetes i el mesón i que s’allarga per donar resposta a «una reivindicació de les entitats i visitants per poder gaudir durant més dies de les tradicions culturals i gastronòmiques que s’hi ofereixen», segons ha explicat la regidora i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando.

L’entitat organitzadora és, un any més, la Casa de Andalucía de Tarragona y província, amb la col·laboració d’Espimsa i el Gremi d’Atraccions de Fira de Catalunya, entre d’altres. A les casetes hi participaran el Racing de Bonavista, la Cultural Bonavista, l’Associació de Veïns de Bonavista, Art i Flamenc i l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona.

L’any passat van passar per la Fira d’Abril més de 40.000 persones i aquest any, amb l’ampliació de dies, s’espera que la cita atregui més visitants. La presidenta de la Casa de Andalucía de Tarragona y provincia, Charo García, ha destacat que «la Fira d’Abril de Bonavista és de les més importants de Catalunya i, a més de les activitats que s’hi duen a terme, també dinamitza el barri i el comerç de l’entorn».

Les casetes romandran tancades els dies 29 d’abril i 2 de maig. Les atraccions de fira que s’instal·laran al recinte obriran cada dia.

tracking