Diari Més

Mobilitat

El pàrquing dissuasiu del Francolí entrarà en servei aquesta setmana

Té capacitat per a 220 vehicles i els usuaris hauran de pagar un euro al dia per la seva utilització

Aspecte que oferia ahir a la tarda l'aparcament dissuasiu del Francolí.

El pàrquing dissuasiu del Francolí entrarà en servei aquesta setmanaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aparcament dissuasiu del marge dret del riu Francolí, localitzat en un espai que antigament corresponia a la carretera de Constantí i que el passat gener va ser traspassat per l’Estat a l’Ajuntament de Tarragona, entrarà en servei aquesta setmana, un cop han finalitzat els treballs d’adequació de l’espai que ocupa, molt pròxim al traçat de l’antiga N-340 i en un extrem del pont que facilita superar la llera del riu al tram de l’avinguda de Roma.

L’aparcament disposarà de 220 places i els usuaris hauran d’abonar un euro al dia per a la seva utilització, de dilluns a divendres. Els dissabtes i diumenges, serà gratuït. El cost aproximat de les obres ha estat de més de 83.000 euros i l’àrea municipal responsable del projecte ha estat la de Mobilitat i l’empresa d’Aparcament Municipals que presideix el regidor Josep Acero.

Els conductors que optin per deixar el seu vehicle al nou aparcament dissuasiu disposaran de dues parades d’autobús de l’EMT que facilitaran el trasllat al centre de la ciutat i als barris de Ponent.

El projecte ha consistit a asfaltar, pintar i adequar la zona per facilitar l’accés i la distribució dels vehicles i, també preveu una millora de l’enllumenat de la zona, l’habilitació d’un pas de vianants a l’antiga N-340. El projecte també contempla la instal·lació de semàfors per regular l’accés i la sortida a peu de l’aparcament. Aquesta actuació s’ha demorat uns mesos perquè estava pendent del traspàs definitiu de les carreteres propietat de l’Estat a l’Ajuntament de Tarragona.

tracking